2013. december 3., kedd

Mit ne csináljunk igazoltatáskor?

És a benzinnél is olcsóbb! Irány a kocsma!



Megerőszakolta munkaadója lovát egy 61 éves férfi Hevesen.

Megerőszakolta munkaadója lovát egy 61 éves férfi Hevesen. Antal nem először elégítette ki ilyen módon beteges szenvedélyét, Dollár, a megbecstelenített kanca súlyos sérüléseket szenvedett.

Mikor napközben kimentem megnézni, mit csinál, nyitva volt a slicce, és véres volt a keze, de azt hazudta, vécézés után hagyta úgy, a keze pedig megsérült munka közben. El is hittem, mert még rémálmaimban sem jutott volna eszembe, hogy valaki olyan ocsmányságot tegyen, mint Anti. Elmentem otthonról – mondja a férfi. 

Ahogy azonban a nap végén lovas kocsijával az udvarra hajtott, alkalmazottját letolt nadrággal, egy vödrön állva találta Dollár mögött, félreérthetetlen helyzetben. 

R.I.P.


Hagyjáál máár!!! :DD


2013. december 2., hétfő

Wifi azonosító lvl1000


Leomlott a lánchíd Budapesten.

Alig pár perce történt, hogy leomlott a budapesti Lánchíd. Nem tudja senki jelen pillanatban az okát, hogyan történhetett. Mint derült égből villámcsapás, egyik pillanatról a másikra – nagy morajlás közepette leomlott. Sokan voltak a hídon, de szerencsére halál esett nem történt mert a mentők és a tűzoltók gyorsan reagáltak az esetre mivel videó-kamerával figyelik a budapesti hidakat. További információkat mikor megtudunk értesítünk titeket. Persze akkor is értesítünk titeket, ha tényleg leomlott.

Te kis retkes :D